Wij zijn Hygge

Verblijf bij Hygge

Wij zijn Ilja, Leon, Juul, Sverre, Mies en Jip.

Toen wij in 2017 hier kwamen wonen was er al een camping bij het perceel, minicamping De Bosrand. Gelegen in een prachtige bourgondische omgeving met meer natuur dan asfalt. Al snel kregen we terugkerende gasten. Een groot compliment. Hier konden we iets moois van maken, maar wat?

Een nieuw begin

We besloten de knoop door te hakken en het over een andere boeg te gooien. Flinke en grootse plannen van een groepsaccommodatie en luxe vakantiewoningen zouden werkelijkheid worden. In 2019 ging de eerste schop de grond in; de eerste aanzet van Hygge.

Hygge bestaat inmiddels uit drie groepsaccommodaties, de camping en 5 luxe vakantiewoningen. Op deze locatie kunnen wij mensen échte vrijheid laten ervaren, dicht bij de natuur.

Wij willen mensen de mogelijkheid geven echte vrijheid te ervaren. We verbinden mensen met elkaar en met de natuur, door ze even te laten ontsnappen in de luxe van ons park.

Wij specialiseren ons in het bijeenbrengen van mensen. In rust en comfort. Om van elkaar te genieten, om mooie herinneringen te maken. Of om productief te zijn. Of je nu met z’n allen bij elkaar wil verblijven of er juist op uit wil trekken.