Ondernemen in alle rust

Een zakelijke bespreking en/of teambuilding in een rustige natuurlijke omgeving in luxe. De grote verblijfsruimtes lenen zich er prima voor om in een grote groep te vergaderen en werken, maar er is ook de mogelijkheid om in separate groepjes aan de slag te gaan. Is er een presentatiescherm of flipover nodig; vraag ons naar de mogelijkheden.
Even “uit” het werk stappen: trek jezelf terug in een van de sfeervolle slaapkamers of maak een mooie wandeling en geniet van de groene omgeving waar Verblijf bij Hygge is gelegen.

Alles tot je beschikking

Alles om een zakelijk verblijf tot een succes te maken kan klaar gezet worden: van interactief presentatiescherm tot aan flipovers.

Mogelijkheden bespreekbaar

We denken graag mee om voor jullie een succesvolle twee (of meer-)daagse te organiserren.

Overleg in alle comfort

Wil je tijdens het verblijf volledig ontzorgd worden zodat de focus kan liggen op één doel? Bespreek jullie wensen met ons en wij verzorgen volledige catering inclusief opruim service.  Hoe fijn is het om de dag te starten met een voedzaam ontbijt wat voor je klaar staat. Geniet van een fijne koffiepauze met wat lekkers tussendoor. Bespreek jullie wensen, wij denken graag mee!

Smakelijke Catering

Verblijf bij Hygge werkt samen met verschillende cateraars. Wij denken graag mee met de wensen van de gasten. Zo maak je het verblijf helemaal compleet! Van ontbijt tot diner, van koffie en thee met gebak tot een borrelplank, alles is mogelijk. Ook het volgen van een kookworkshop behoort tot de mogelijkheden.

Teambuilding

Willen jullie graag een activiteit doen met de hele groep? Informeer vooral naar de mogelijkheden. Zowel op het terrein als in de regio zijn verschillende groepsactiviteiten mogelijk.  Even je hoofd leeg maken en genieten van de natuur, Verblijf bij Hygge ligt in een groene gemeente met veel sportieve mogelijkheden.

Kom tot rust en ervaar ultieme vrijheid

Het gevoel van buiten met de luxe van binnen.